Rekisteri- ja tietosuojaseloste


Tämä on AH Bike Service Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.4.2016. Viimeisin muutos 24.5.2018

1. Rekisterinpitäjä
AH Bike Service Oy, Martinkyläntie 39 B, 01720 Vantaa, Y-tunnus 2287300-5
asiakaspalvelu@bikedealer.fi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Ari Häkkinen, vantaa@bikeplanet.fi, 010 397 0040

3. Rekisterin nimi
Bikedealer.fi / Bike Planet asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu (asiakassuhde).
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakassuhteen ylläpito.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: Asiakkaan nimi ja yhteystiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta muille tahoille.Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ajankohtaista

Kesä on täällä ja liikkeemme on pullollaan uusia pyöriä ja pyöräilyvarusteita Huoltomme ja myymälämme palvelee sinua mielellään! Tule tutustumaan tarjontaamme!

Huom. Juhannuksen aukioloajat

21.6 Torstai 10-19
22.6 Perjantai SULJETTU
23.6 Lauantai SULJETTU
24.6 Sunnuntai SULJETTU



Ota yhteyttä

Espoo
Myynti 010 397 0030, Huolto 010 397 0037 espoo@bikeplanet.fi | huolto.espoo@bikeplanet.fi

Vantaa
Myynti 010 397 0040, Huolto 010 397 0047 vantaa@bikeplanet.fi | huolto.vantaa@bikeplanet.fi