Huolto

Huolto Bike Planetissa


1. Huoltoon ei tarvitse varata aikaa erikseen, voit tuoda pyörän meille huoltoon milloin vain, liikkeen aukioloaikojen puitteissa.

2. Jättäessäsi pyörän huoltoomme, saat huollosta halutessasi suuntaa-antavan hinta-arvion ja arvioidun valmistumisajan mekaanikoltamme.

3. Pyörät huolletaan työtilanteen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pikaisesti.
-Pientyöt, kuten renkaanvaihdot ym. valmistuu viimeistään seuraavalle päivälle.

Pyörän tärkein huolto on sen ensihuolto. Ensimmäisten satojen kilometrien aikana uuden pyöräsi vaijerit venyvät, pinnat asettuvat vanteelle, kammet ja laakeristot saattavat löystyä - pyöräsi toimintaan tulee pientä epätarkkuutta. Ensihuollossa koko pyörä käydään läpi, syntyneet välykset poistetaan, vanteet rihdataan ja vaihteet ja jarrut säädetään. Ensihuoltoon saakka pyörällä ajo on ns. sisäänajoa ja tämän jälkeen ovat vasta parhaat kilometrit edessä. Varmin keino hankkia teknisiä hankaluuksia jatkossa on jättää ensihuolto tekemättä. Teemme myymiimme pyöriin ensihuollon puoleen hintaan.

Säännöllinen huolto myös jatkossa varmistaa pyörän olevan aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Pyörän säännöllinen huolto kotioloissa on myöskin tärkeätä, mm. pyörän puhtaanapito ja rasvaus ovat pyörän kunnossa pitämisen peruspilareita. Lisäksi pyörän ollessa säännöllisessä käytössä, on hyvä tehdä pyörälle kerran vuodessa ns. vuosihuolto. Vuosihuollossa koko pyörä kaikkine osineen tarkastetaan ja säädetään, rikkinäiset ja huonokuntoiset osat vaihdetaan. Talvikausi asettaa omat vaatimukset pyörälle ja tällöin on parasta toteuttaa vuosihuolto kaksi kertaa vuodessa. Pyörän voit tuoda liikkeemme aukioloaikoina ilman ajanvarausta ja teemme tarvittavat huollot muutamassa päivässä. Säännöllinen ja ennakoiva huolto antaa polkupyöräilijälle huomattavasti nautinnollisempia ajokilometrejä ja säästöjä, kun pyörän ominaisuudet pysyvät ennallaan ja sen palveluikä nousee.
Huoltohinnastomme

Ajankohtaista

Joulun ja Uuden vuoden aukioloajat:

Maanantai 23.12 10-18
24.12-26.12 Suljettu
Tiistai 31.12 Suljettu
Keskiviikko 1.1 Suljettu

Syksyn ja talven aukioloajat 16.9 alkaen:

Ma-Pe 10-18
Lauantai 10-14
Sunnuntai Suljettu

Syksy alkaa väistämättä saapumaan ja illat pimenevät. Myymälämme siirtyvät Syys- ja talviaukioloaikoihin 16.9 alkaen. Palvelemme teitä läpi syksyn ja talven Maanantaista Perjantaihin klo 10-18 ja Lauantaisin 10-14.

Syksy ja talvi ei silti tarkoita, että pyöräilykausi olisi ohi. Päinvastoin se jatkuu ja tuo tullessaan uusia tuulia. Varusteet ja pyörän kunto ovatkin tärkeässä asemassa talvikaudella, joten nyt on hyvä aika tulla varusteostoksille tai huollattaa ja varustella pyörä valmiiksi kohti syksyä ja talvea.

Ota yhteyttä

Espoo
Myynti 010 397 0030, Huolto 010 397 0037 espoo@bikeplanet.fi | huolto.espoo@bikeplanet.fi

Vantaa
Myynti 010 397 0040, Huolto 010 397 0047 vantaa@bikeplanet.fi | huolto.vantaa@bikeplanet.fi